Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sport, mozgás képes leírás - Erzsébetváros - VII. kerület.tlap.hu
részletek »

Sport, mozgás - Erzsébetváros - VII. kerület.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: erzsebetvaros.tlap.hu » Sport, mozgás
Keresés
Találatok száma - 5 db
Hunyadi SE kick-box

Hunyadi SE kick-box

Az egyesület 1980-ban alakult Budapesten. Az ország legnagyobb és legeredményesebb all-style sport-karate, később kick-box egyesülete volt sok-sok éven át. Az 1990-es évek végére sok vidéki egyesület felzárkózott, egyeduralma megszűnt, de ma is patinás név a kick-box hazai világában. Sok világ- és európabajnokot nevelt ki ez az egyesület pl.: Hanák Antal, Katona Barnabás, Szűcs Zoltán, Hugyetz Lajos, Hugyetz Gabriella, Lantos Gyula, Növényi Norbert, Balog Oszkár (Ő profi EB bajnok is volt), Csikós Péter, Árvai Róbert, ha csak az első helyezetteket említjük. A legtöbb világ és európabajnok Kira Péter edzői munkájának köszönhető. Ő reformálta meg az elavult edzői módszereket. Az egyesület jelenlegi elnöke Galambos Péter, aki a kick-box szövetség alelnöke és a bírói bizottság elnöke is. Galambos Péter, VI dan, a Hunyadi SE elnöke. Edzők és edzések: Katona Barnabás, V danos mester. Budaörs, Rózsa utcai Általános Iskola: Kedden 18-tól 19:30-ig és pénteken 19-től 20:30-ig. Kezdők és középhaladók érdeklődését folyamatosan várjuk, míg a létszám be nem telik. Bp. IV. Újpest Megyeri út. 13. UTE ökölvívó terem (a focipálya mellett) Hétfő, szerda, péntek 19-21 óráig. Kezdő és haladó edzések: szerda, péntek. Hétfőn csak haladóknak van edzés. Edző: Katona Barnabás: V. danos mester, szakedző, kétszeres világ- és európa bajnok.

Ideál fittness mozgásstúdió

Ideál fittness mozgásstúdió

Valljuk, hogy a mozgás öröm. Öröm a testnek, a léleknek. Hiszünk abban, hogy a mozgás nemcsak fizikai kondíciónk javítását és karbantartását jelenti, hanem lelkünk, közérzetünk, önbizalmunk megerősítését is. A mozgás segít elfogadni önmagunkat, hibáinkkal, erényeinkkel együtt. A mozgás megtanít Önmagunk és Mások szeretetére.

Kamara fitness

Kamara fitness

Jó helyen jársz, ha: keresel egy helyet, ahol elkezdheted; a vonzó ár kevés, mert Te értéket is kérsz; szeretnéd megtapasztalni, hogy sikerünk mögött csak három szó áll: vendégszeretet, szakmaiság, hála. A fitness termek underground-ja :)

Krav-Maga

Krav-Maga

A Krav-Maga egy magyar gyökerekkel rendelkező - hiszen az alapitó, Imi Lichtenfeld Budapesten született és Pozsonyban nőtt fel - önvédelmi és taktikai rendszer. A Krav-Maga jelentése közelharc, célja az egyén önvédelmi készségeinek kifejlesztése.

Tenisz Center

Tenisz Center

Üzletük 2001 óta foglalkozik sportszerkereskedelemmel, azon belül is speciálisan tenisszel kapcsolatos termékeket forgalmaznak. Szakértelmükre a több mint 20 éves kereskedői tapasztalat és a sportban elmélyült munkatársak jelentik a garanciát.

Tuti menü