Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szolgáltatások képes leírás - Erzsébetváros - VII. kerület.tlap.hu
részletek »

Szolgáltatások - Erzsébetváros - VII. kerület.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: erzsebetvaros.tlap.hu » Szolgáltatások
Keresés
Találatok száma - 15 db
Bikediscount

Bikediscount

A Bikediscount a Maraton Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. által üzemeltetett webáruház. A fekete színnel jelzett ár az akció nélküli bolti ár, illetve az adott termék forgalmazója által javasolt fogyasztói ár. A piros színnel jelzett kedvezményes ár, az akciós bruttó fogyasztói ár. Akciós árak a webáruházban és az üzletben is azonosak. Mivel a weboldalon megrendelhető árucikkek nem mindegyike van készleten, javasolt a webes felületen történő megrendelés elküldése bolti átvétel esetén is.

Bőrgyógyász, nemigyógyász

Bőrgyógyász, nemigyógyász

Dr. Lohinai György Bőrgyógyász, nemigyógyász, cosmetologus, és microbiologus specialista. Foglalkozás: bőr-nemigyógyász, cosmetológus és microbiológus specialista. Egyéb üzleti tevékenység: 1984-2000 egyetemi oktatás, német és angol nyelven is. Szakmai életrajz: 1984-2000 Semmelweis Orvostudományi Egy., Bőr- és Nemi Kórtani Klinika, egyetemi tanársegéd, 2000- magánpraxis Különleges teljesítmények: büszke arra, prof. dr. Rácz István tanársegédje lehetett, Klinikai curriculuma nagy részét mellette tölthette.

Bringa Butik

Bringa Butik

Felhívják a figyelmed, hogy a webáruházban feltüntetett árak kizárólag internetes rendelés esetén érvényesek! Az interneten történő megrendelések - visszaigazolás után - természetesen a továbbiakban is átvehetők személyesen a boltukban.

Bringaland kerékpárüzlet, webshop és szervi, kölcsönzés

Bringaland kerékpárüzlet, webshop és szervi, kölcsönzés

Nincs saját kerékpárja? Kipróbálná a kerékpározást például a Városligetben? Esetleg a Duna parton? Szervizes kollégánk rendszeres karbantartással biztosítja, a kerékpárok kifogástalan állapotát. A kaukció a bérelt felszerelések értékétől függően 5000 - 30000Ft-ig terjedhet. Személyigazolvány, vagy útlevél felmutatása szükséges a bérléshez.

Dr. Petróczi István szülész-nőgyógyász

Dr. Petróczi István szülész-nőgyógyász

A Magyar Nőorvos Társaság és a Magyar Nőgyógyászati Ultrahang Társaság által nyilvántartásba vett szülész-nőgyógyász orvosa. 1997-2002 között a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán folytotta tanulmányait. Ösztöndíjjal 2000-ben Milánóban (San Raffele Klinika) sebészetgyakorlaton volt, 2001-es tanév második felét pedig Berlinben (Humboldt Egyetem) töltötte. 2002-ben szerezte meg orvosi diplomáját.

Dr. Szinnyai Attila - nőgyógyász

Dr. Szinnyai Attila - nőgyógyász

16 éven keresztül a SOTE I. sz. Női Klinikáján dolgozott, majd a Szt. Rókus Kórházban folytatta klinikai szakorvosi munkáját. Tíz évet töltött el itt, ekkor a kórház fekvőbeteg osztályának megszüntetése miatt a kiemelt súlyponti Uzsoki Utcai Kórházba került. Azóta ebben a magas színvonalon felszerelt intézményben dolgozik.

Dr.Belics Zoran - nőgyógyász

Dr.Belics Zoran - nőgyógyász

A Med4You Magánrendelő 2008-ban alakult, célja, hogy igényes körülmények között a legmagasabb színvonalú szülészeti-nőgyógyászati ellátást biztosítsa páciensei számára. Az Erzsébet körút egyik legszebb belső udvarral rendelkező patinás épületében a Corinthia szálló mellett, bensőséges hangulatú, igényesen kialakított és felszerelt rendelőnkben várjuk mindazokat a pácienseket, akik megtisztelnek minket bizalmukkal.

Italfutár.info éjjeli ital rendelés

Italfutár.info éjjeli ital rendelés

Elfogyott a pia a buliból? Esetleg csak lusta vagy lemenni az éjjelnappaliba? vagy csak túl drága éjjel a bolt? Nálunk csak meg kell rendelned, és máris szállítjuk ki. Egész Budapesten, és a környező településekre is. Az italfutár az éjjel nyitvatartó boltoknál olcsóbban, házhozszállítással ad el alkoholos, és nem alkoholos italokat.

Madách Dentál Fogászati Központ

Madách Dentál Fogászati Központ

A Madách Dentál (ma Madenta City) történetének 10 éve alatt mindig arra törekedtünk, hogy a fogászati problémák megoldására a legmodernebb eljárásokat és a CAD/CAM (számítógép által vezérelt) technológiát alkalmazzuk. Az esztétikai fogászatban egyértelmű céllá vált a hibátlan-, és a hibátlanul működő fogak koncepciója, valamint az anti allergén anyagok használata.

Hirdetés
MobilProfi GSM szaküzlet, szerviz, webshop

MobilProfi GSM szaküzlet, szerviz, webshop

Webshopukból kedvezményes áron rendelhet mobiltelefonokat, tableteket. A kívánt készüléket Budapesten belül ingyenesen házhoz szállítják. Vidékre a Royal Sprint futárszolgálattal küldik ki a készülékeket, országszerte 2000Ft-ért, de 3 készülék rendelése esetén a szállítási díját ők állják. Az Önnek tetsző készüléket átveheti üzletükben is Budapesten a VII-kerületben, Wesselényi utca 19. szám alatt.

Profident Fogászat

Profident Fogászat

A Profident fogorvosi rendelő és fogtechnikai labor átfogó fogászati kezelést nyújt: esztétikus tömés és fogpótlás, hidak és koronák készítése; sürgősségi, szájsebészeti, gyermekfogászati kezelés; fogszabályzás, fogfehérítés, implantológia.

Sittszállítás

Sittszállítás

Bontási és építési törmelék, sitt elszállítása, mindenfajta felújítás, építkezés során keletkező hulladék, beton, bontott tégla, csövek, nyílászárók, fóliák, stb. Tiszta törmelék, ún. inert hulladék - beton, kő, tégla - esetén kedvezményt tudunk biztosítani! Sittszállítást biztosítunk a 7. kerületben.

Ujházy Nőgyógyászat, gyermekgyógyászat

Ujházy Nőgyógyászat, gyermekgyógyászat

A szülészet-nőgyógyászati, serdülőkori és gyermeknőgyógyászati járóbeteg-szakellátást (magánrendelést) a Városligethez közel a belvárosban, a VII. kerület Dembinszky u. 44. szám alatti rendelőben biztosítjuk. A rendelő mind autóval, mind tömegközlekedéssel könnyen elérhető.

Virágrendelés - Ajándék születésnapra - Virágcsokor

Virágrendelés - Ajándék születésnapra - Virágcsokor

Ajándékot keres évfordulóra, születésnapra, névnapra? Nem tud dönteni? Nem találja azt amit keres? Oldalunkon több tucat virágcsokor közül választhatja ki az alkalomhoz illő ajándékot. Sőt, a virágrendelés online is elintézhető, így Önnek ki sem mozdulnia lakásából! Oldalunkon több virágboltot is talál, melyeket megye és település szerint is megkeresheti! Virágfutár, virágrendelés - Ez a viragkuldes.hu!

Zárszerelés

Zárszerelés

Zárszerelés kiszállási díj nélkül, garanciával. Speciális zárak cseréjét, javítását végezzük, több éves tapasztalattal a hátunk mögött. Ne vásároljon olcsó, rossz minőségű zárakat, bízza ezt a munkát szakemberre! Több ponton záródó biztonsági zárak cseréje, szerelése javítása, hevederzár szerelés éjjel nappal.

Tuti menü